Home

Achtergrond 4 reacties

Drie serieuze gegadigden voor Weyl

De curatoren van Weyl Beef in Enschede hebben drie concrete biedingen van overnamekandidaten ontvangen. Naar verwachting wordt over enkele dagen duidelijk wie Weyl overneemt en hoe de doorstart eruitziet.

De curatoren Daniëls en Stekelenburg melden dat zojuist, zonder de namen van de drie gegadigden bekend te maken. Voor de biedingsprocedure, die moet leiden tot de verkoop van activiteiten en activa en zo een doorstart mogelijk moet maken, waren circa 20 belangstellenden. Zes daarvan zijn door de curatoren geselecteerd en hebben de boeken van Weyl ingezien.

De drie daaruit voortgekomen biedingen worden nu bestudeerd door Daniëls en Stekelenburg, aansluitend volgen besprekingen met die partijen. De biedingen wijken af qua vorm, inhoud en prijs, reden waarom de curatoren zeggen meer tijd nodig te hebben. Daniëls en Stekelenburg zeggen "zeker nog een aantal dagen nodig" te hebben.

De ondernemingsraad en het management van Weyl en de vaakbond worden vandaag bijgepraat door de curatoren.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  hendrik

  het is niet te hopen dat het de vion+ vanDrie word.. dan is valt er weinig meer te concurreren

 • no-profile-image

  Piet Wisse

  Van Drie heeft in Aalten een slachthuis op een lastige plek zitten. Kan die mooi gesloten worden en is de werkgelegenheid in Enschede gegarandeerd. Dat laatste lijkt me een speerpunt vd curatoren.

 • no-profile-image

  Piet Wisse

  Tönnies, Wildeboer en Vion+vDrie?

 • no-profile-image

  Levende Exporteur

  Het zal wel Tonnies worden. Kunnen de plannen voor een nieuwe runderslachterij worden afgeblazen.

Of registreer je om te kunnen reageren.