Home

Achtergrond 421 x bekeken 1 reactie

Clemens Fischer overleden

Voorman Clemens Fischer van de Nieuwe Vrije Agrarische Federatie (NVAF) is afgelopen nacht op 71-jarige leeftijd overleden.

Fischer toonde zicht een fel tegenstander van de productschappen en bracht daarbij in het bijzonder het Productschap Tuinbouw in het nauw. De perenteler vocht met name de heffingen aan. De NVAF heeft vanochtend met droefenis gereageerd op het overlijden van Fischer. “Hij was een groot voorstander van het vrij ondernemerschap.”

Eén reactie

 • no-profile-image

  wil braakman

  Clemens was een bezield en goede fruitkweker. Die een starheid in de politiek en het te veralgemeende en verouderde publieke bedrijfsleven niet langer kon dulden. Hij streed tegen deze verambtelijking en politieke onbekwaamheid.
  Daarom voorvechter werd van een noodzakelijke beweging voor meer positieve infrastructurele ondersteuning en niet anders.
  Dat hij rust vind in vrede.
  God nog aan toe.

Of registreer je om te kunnen reageren.