Home

Achtergrond

Brit vermoordt zeker 12 mensen en zichzelf

De Britse man wiens stoffelijk overschot vanmiddag werd gevonden in het Lake District, heeft eerder op de dag zeker twaalf mensen doodgeschoten.

De man, geïdentificeerd als de 52-jarige taxichauffeur Derrick Bird, heeft naar alle waarschijnlijkheid zelfmoord gepleegd na de reeks moorden. Zijn lichaam werd na een ruim vier uur durende klopjacht gevonden in een bos in de buurt van het dorp Boot.

De man maakte zijn eerste slachtoffer rond half elf 's-morgens in de havenplaats Whitehaven. Daarna reed hij in zijn auto langs de kust richting het zuiden. Vanuit het voertuig beschoot hij een groot aantal mensen met een geweer. Zeker 25 mensen zouden gewond zijn geraakt. Het lijkt er volgens de politie op dat de man zijn slachtoffers willekeurig uitkoos.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.