Home

Achtergrond

Boze weduwe met urn naar huisarts

Weduwe Ineke Verboekend uit Hoogezand was zo boos op haar huisarts over een aantal brieven voor haar overleden man dat ze deze week met de urn van haar overleden man bij de praktijk op de stoep stond.

Nadat Verboekend voor de tweede keer in zeven maanden tijd een uitnodiging voor haar overleden man bij de post aantrof, was voor haar de maat vol en besloot ze zich met urn en al bij de arts te melden, zo meldt ze vandaag.

De echtgenoot van Verboekend stierf ruim zeven maanden geleden aan een hartstilstand. Niet veel later lag er voor de overleden man een uitnodiging voor een griepprik bij de weduwe op de mat. Deze week ontving Verboekend opnieuw een brief voor haar echtgenoot, dit keer met een oproep voor een onderzoek naar botontkalking.

,,Mijn man kwam alleen in aanmerking voor het onderzoek als hij afgelopen tijd meer dan drie centimeter was gekrompen en minder dan zestig kilo woog. Aangezien hij al maanden in een potje zit, voldeed hij aan alle voorwaarden'', stelt de boze weduwe.

Volgens Verboekend had de arts moeten weten dat haar man was overleden. ,,Als je zo al met overledenen omgaat, hoe ga je dan met patiënten om?''

De verpleegkundigen die het botonderzoek uitvoerden, konden het bezoek volgens Verboekend niet waarderen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.