Home

Achtergrond 183 x bekeken 2 reacties

'Artsen hebben zwaar liefdesleven'

Artsen hebben het zwaar als het om de liefde gaat. Dat blijkt uit een enquête van het vakblad Mednet die vandaag is gepresenteerd.

Bijna 65 procent van de artsen zegt dat het moeilijk is een relatie aan te gaan of een gezin te stichten omdat studie en werk zoveel aandacht opeisen. Een derde zegt door de werkdruk daadwerkelijk problemen te hebben in de relatie. Een op de acht relaties strandt, volgens Mednet, door het veeleisende werk. Aan het onderzoek deden zevenhonderd dokters mee.

Mednet is daarom, samen met een ander bedrijf, relatiebemiddelingsbureau Medmatch begonnen. Mensen met een 'openbare functie', zoals artsen, kunnen via de website in contact komen met andere hoogopgeleiden. Het is volgens het vakblad voor het eerst dat er een datingbureau is dat zich specifiek richt op artsen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Piet Wisse

  Daarvoor bestaat boer zoekt vrouw.

 • no-profile-image

  boerinmid

  Er zijn meer mensen die een drukke bestaan hebben en die tweederde deel van de dag met werk bezig zijn, maar die met een veel lager uurloon tevreden moeten zijn
  wat betekent dat voor hun gezinsleven en relatie ?

Of registreer je om te kunnen reageren.