Home

Achtergrond 324 x bekeken

Agrifirm praat akkerbouwers bij over stand van de gewassen

Akkerbouwers luisteren naar de uitleg die ze krijgen in een graanveld op het akkerbouwbedrijf van maatschap Jensma-De Vries in Hallum in Noord-Friesland.

Agrifirm hield er vandaag de eerste van een serie relatiedagen voor akkerbouwers. Adviseurs van de coöperatie hebben akkerbouwers bijgepraat over actuele ontwikkelingen in de gewassen. Op de relatiedag is extra aandacht besteed aan groenbemesters, grondbewerking en verdichting van de grond. Foto Roelof Stroetinga

Een waterslang van 270 meter lengte moet het zeil over de kuil van Voercentrum.nl in Leeuwarden afsluiten. De kuil van 60 meter lengte is zo groot dat het teveel werk is om het afdekzeil met autobanden, zand of anderszins af te dekken. Het voercentrum slaat gras van melkveehouders op en brengt het na menging met krachtvoer dagelijks terug. Hierdoor besparen veehouders tijd. Foto Alex de Haan

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.