Home

Achtergrond

Actieve belangstelling bloemenpromotie in Arbeidzjan

In Arbeidzjan wordt actieve belangstelling aan de dag gelegd voor de wijze waarop in Nederland de promotie van bloemen en bloembollen georganiseerd wordt.

Woensdag komt de ambassadeur van Azerbeidzjan naar Lisse in gezelschap van veertien burgemeesters en twee regeringsfunctionarissen uit zijn land.

Na ontvangst op het gemeentehuis van Lisse door burgemeester Corrie Langelaar, zal het gezelschap een bezoek brengen aan de bloemententoonstelling Keukenhof. De Azerbeidzjanen zijn erg enthousiast over Keukenhof en het Bloemencorso van de Bollenstreek en willen dit ook in hun eigen land gaan organiseren. Tijdens het in april gehouden bloemencorso nam het land overigens al aan de promotiestoet deel met een 'eigen' praalwagen. De ambassadeur heeft toen mee geholpen bij het steken van de bloemen op de praalwagen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.