Home

Achtergrond 341 x bekeken

Wooning Orchids vertegenwoordigt Nederland

Familiebedrijf Wooning Orchids uit Bleiswijk vertegenwoordigt Nederland op de jaarlijkse, internationale competitie The International Grower of the Year in Seoul, Korea.

Het bedrijf werd in januari genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemerprijs. De firma greep net naast de Ondernemersprijs, maar kwam wel als beste sierteeltbedrijf uit de bus. Dat leverde deze ambassadeursrol op.

De internationale competitie wordt georganiseerd door de AIPH en FloraCulture International en vindt jaarlijks plaats in september tijdens het AIPH-congres. Diverse aangesloten AIPH-landen leveren winnaars aan deze Internationale competitie, waarin wordt gestreden om prestigieuze prijzen. Deelnemende landen zijn onder meer België, Canada, China, Columbia,Duitsland, Engeland, Zuid Korea.

Wooning Orchids teelt en verhandelt eenvoudig te verzorgen orchideeën in een breed en diep assortiment. Met enkele honderden variëteiten onderscheidt het bedrijf zich van andere orchideeëntelers. De jurering van de International Grower of the Year staat onder auspiciën van de Vaste Keurings Commissie (VKC).

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.