Home

Achtergrond 517 x bekeken

Weyl Beef stopt met slachten

De runder- en kalverslachterij Weyl Beef Products is vandaag gestopt met slachten in zijn vestigingen in Enschede en het Duitse Nordhorn.

Het bedrijf heeft gistermiddag alle leveringen van slachtrunderen bij veehandelaren afgezegd. Normaal gesproken zou het wel dieren slachten.

Wat er precies aan de hand is met het bedrijf is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft het betalingsproblemen. Bij de Kamer van Koophandel is in ieder geval nog geen uitstel van betaling voor Weyl Beef Products aangevraagd. Het bedrijf geeft geen commentaar op de ontstane situatie. Weyl Beef Products is de grootste runderslachterij in Nederland. Het bedrijf verwerkt wekelijks 7.500 runderen. Dat meldt het op zijn website.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.