Home

Achtergrond 396 x bekeken

Van Gent en Benedictus nieuw bij Veepro Holland

Reinoud van Gent is aangesteld als nieuwe directeur van exportorganisatie Veepro Holland.

Hij is daarmee de opvolger van Johan van de Berg. Geart Benedictus is benoemd tot voorzitter en volgt daarmee Johan de Groot op.

Benedictus is voorzitter van de stichting Genetisch Evaluatie Stieren (GES) en Eerste Kamerlid voor het CDA. Hij heeft meerdere functies binnen en buiten de landbouw vervuld. Van Gent was tot voor kort medevennoot van een veeartsenmaatschap in Zeewolde.

Ook heeft hij meegewerkt aan de ontwikkeling van kwaliteitsprotocollen (de continue diergezondheidsmonitor) bij FrieslandCampina. Van Gent ziet zijn aanstelling als prachtige mogelijkheid om zijn ervaring en expertise doelgericht in te kunnen zetten.

Of registreer je om te kunnen reageren.