Home

Achtergrond 170 x bekeken

UWV stuurt weer brieven naar 2000 WW-starters

Ongeveer tweeduizend werklozen die met behulp van WW een eigen bedrijf zijn begonnen in 2004, 2005 en 2006, krijgen nog van uitkeringsinstituut UWV een brief om hun dossier opnieuw te laten bekijken of er sprake is van onterechte terugvordering van uitkeringsgeld.

Het is de tweede keer dat het UWV mensen aanschrijft.

De Tweede Kamer eiste vorige maand van minister Piet Hein Donner (Sociale Zaken) dat opnieuw mogelijk gedupeerden van fouten door het UWV worden aangeschreven om hun zaak te laten herbeoordelen. Een eerdere brief van het uitkeringsinstituut daarover aan ongeveer drieduizend starters uit de WW was volgens een Kamermeerderheid te weinig uitnodigend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.