Home

Achtergrond 151 x bekeken

Twee meisjes vrij na dodelijke mishandeling

De politie heeft zondag twee tienermeisjes vrijgelaten die verdacht worden van betrokkenheid bij de dodelijke mishandeling van een 18-jarige jongen uit de Gelderse plaats Vierakker, afgelopen zaterdag in Zutphen.

De twee andere verdachten, een 16-jarige en 19-jarige jongen, blijven voorlopig nog vastzitten voor verhoor. Dat meldde de politie vandaag.

De tienermeisjes blijven nog wel als verdachten aangemerkt. De jongen werd in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld en daarna door een auto aangereden. De bestuurder, die stopte, is inmiddels door de politie gehoord. Het slachtoffer overleed zondag in een ziekenhuis in Nijmegen.

Over het motief voor het geweld is nog niets bekendgemaakt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.