Home

Achtergrond 304 x bekeken 4 reacties

Thieme op campagne in Brussel

De horizon van Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) strekt verder dan Nederland.

De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen mag in volle gang zijn, het weerhoudt Thieme er niet van vanavond in Brussel de partijfilm Meat the Truth toe te lichten.

De film staat geprogrammeerd voor het maandelijkse filmavondje van de UNRIC, het regionaal informatiecentrum van de Verenigde Naties in Brussel. Het centrum verstrekt informatie over activiteiten en rapporten van de VN in West-Europa.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ??

  Ze geeft dus haar lezing, dus waar is de Truth?
  Wanneer gaan onze belangenorganisaties eens wat tegen gas geven?

 • no-profile-image

  Boy Griffioen

  Publiekelijk overdrijft ze alle problemen en hamert op alles wat een klein beetje verkeerd is. Ik denk haast dat het een tweede natuur is geworden. Maar vergeet niet dat het hier om politiek gaat. Je moet hoog inzetten om een klein beetje gedaan te krijgen. Ik denk dat zelfs bij Pvdd de soep (misschien wel met ballen) niet zo heet wordt gegeten als hij wordt opgedient.

 • no-profile-image

  Han

  Boy Griffioen. wel graag >lupine ballen< de schoorsteen van manlief moet wel flink gaan roken. Zijn uitsluitende bioteelt levert op termijn niet genoeg op. Dus is er een tak vega (lupine) burgers en ballen toegevoegd inclusief een vega restaurant in hartje Den Haag. (Verdieping Trouw enkele weken geleden). Hoe kun je nu goedkoper >reclame< maken dan via een Tweede Kamer zetel.

 • no-profile-image

  Veehouder

  Hoever kun je achter lopen? Kijk maar naar Thieme: Europese verkiezingen zijn allang voorbij, Marianne gaat voor de campagne naar Brussel. Wanneer gaat ze in Nederland op campagne voor de stemming op 9 juni? Maar dan zou het weleens weer te laat kunnen zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.