Home

Achtergrond 296 x bekeken

Sortiment Muscari is veelzijdig

In het kader van de speciale keuring Muscari die deze week in de keuringszaal werd gehouden, is door een aantal inzenders een flink aantal inzendingen verzorgd waaruit blijkt dat het sortiment veelzijdig is.

Veel werk heeft Paul van Bentem van zijn inzending gemaakt door sierlijke stukjes te presenteren. Met daarin onder andere de nieuwe Muscari 99-7-1, Muscari 118A die een glanzende bloem heeft, M. 'Saffier' en M. 'Fantasy Creation'. Flower Power zette enkele nieuwe cultivars in de keuringszaal en Kwekerij De Schüllhorn onder andere Muscari 'Peppermint', de kleine donkerblauwe M. maxabel en de rode (met witte kop) M. 'Gul Delight'.

Narcissenn zijn er deze week ook, waaronder de zaailingen B + B en de diepgele Narcissus cyclamineus 'Piet' van Hein Meeuwissen Verder de piepkleine N. wilkommii van J. Kuiper en enkele aantrekkelijk opgemaakte bloemstukken van Piet Pennings met onder andere de bijzonder mooi gevormde N. 'Sophie Girl' waarvan Pennings ongeveer 300 Roe teelt en handel in dit product tot de mogelijkheden behoort.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.