Home

Achtergrond

Scouts doen wereldrecordpoging ontbijten

Meer dan 3500 scouts en oud-scouts hebben maandagochtend op het Noordelijk Pinksterkamp op Lauwersoog een wereldrecordpoging ontbijten ondernomen.

Zij hopen door het Guiness Book of Records te worden geaccepteerd als grootste ontbijt ooit.Dat heeft een woordvoerder van het kamp maandag gemeld. Twee officiële functionarissen van het Guiness Book woonden de recordpoging bij. Maar het duurt nog enkele dagen voordat de organisatie definitief bevestiging krijgt of de recordpoging geslaagd is.

Het grootste ontbijt was georganiseerd ter ere van het tachtigjarig bestaan van het Pinksterkamp, het grootste scoutingkamp van Europa. Aan het ontbijt deden niet alleen jonge scouts uit de drie noordelijke provincies mee, maar ook oud-scouts die het kamp bezochten ter gelegenheid van een reünie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.