Home

Achtergrond 196 x bekeken 1 reactie

Rusland doet vlees van Vion Boxtel tijdelijk in de ban

De Russische Veterinaire autoriteiten hebben sinds 15 mei tijdelijke maatregelen ingesteld tegen varkensvlees afkomstig van Vion in Boxtel.

Dat meldt de Russische voedsel en Warenautoriteit, Rosselkhoznadzor. Volgens de Russen zijn er residuen van oxytetracycline aangetroffen in het vlees. Ook hebben de Russen maatregelen ingesteld tegen import van vlees van verschillende bedrijven uit de Verenigde Staten, Italië en Wit Rusland.

Een woordvoerder van Vion meldt dat het bedrijf samen met de VWA probeert te achterhalen wat er precies aan de hand is. De VWA bevestigt dat de Russen een importban op vlees van Vion Boxtel hebben ingesteld. Verder kan de VWA nog niets melden over deze zaak.

Eén reactie

  • no-profile-image

    r.kiers

    Russen die kritisch worden op volkgezondheid???????, remember Josefh Stalin, die 48000000 landgenoten liet verhongeren in " 38 - "50 !!!!!!!!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.