Home

Achtergrond

Prachtige bijzondere bolgewassen in keuringszaal

De keuringszaal is deze week weer flink gevuld met vooral veel bijzondere bolgewassen.

Cees Breed showt onder andere een prachtig sortiment Iris pumila die weliswaar nog niet allemaal in volle bloei staan, maar in de loop van de week beslist kleur zullen bekennen. Daaronder bevindt zich de gele Iris pumila 'Lena' en onder andere ook de blauwe I. 'Nancy Hardy', de bronskeurige I. 'Gingerbread Man', alsmede de witte I. 'Frosted Angel'.

In de stand van Breed deze week ook onder andere diverse soorten en cultivars van Phlox, paarse Dianthus, witte Trillium, een exemplaar Alchimella orythopoda die uitstekend geschikt is als rotsbeplanting en een pot waarin de roze Convallaria majalis (Lelietje der Dalen) is gemengd met de blauwe Omphalodes cappodocia.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.