Home

Achtergrond

Politie in Nijmegen zoekt naar krokodil

De politie in Nijmegen heeft vrijdagavond met een onderwatercamera tevergeefs gezocht naar een krokodil in een vijver bij het Steve Bikoplein in de Gelderse gemeente.

De aanleiding was een melding van een wandelaarster die gezien zou hebben dat het dier, anderhalve meter lang en bruin van kleur, vanaf de kant het water inging, aldus een woordvoerster van de politie zaterdag.

De politie overlegt zaterdag met de gemeente hoe de zaak verder wordt aangepakt. De waterdoorgangen van de vijver zijn vrijdagavond afgesloten om te voorkomen dat de vermeende krokodil ontsnapt. Ook de waterdoorgangen van twee andere vijvers in de buurt zijn voor de zekerheid afgesloten. Het terrein rond de bewuste vijver is afgezet en er is toezicht, aldus de woordvoerster.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.