Home

Achtergrond

NMA stelt aanvullende vragen fusie ZON en Fruitmasters

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMA) heeft aanvullende vragen gesteld na de melding van de voorgenomen fusie tussen ZON en Fruitmasters.

Door het verzoek van extra informatie is de behandelingstermijn van de melding uitgesteld. De NMA beoordeelt binnen 28 dagen na de melding van de fusie (in dit geval op 23 april) of een vergunning nodig is, of dat het mogelijk geen bezwaar heeft tegen de voorgenomen fusie.

Het is niet duidelijk wat de extra informatievraag betekent. De NMA zegt in veel gevallen extra informatie op te vragen om een goed oordeel te vellen. Mocht een vergunning nodig zijn dan gaat een behandelingstermijn van 13 weken in. Dat wordt mogelijk over één tot twee weken duidelijk.

Of registreer je om te kunnen reageren.