Home

Achtergrond 167 x bekeken

LAKS beleeft rustigste dag tot nu toe

Dag vier van de eindexamens is bij de klachtenlijn van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) de rustigste dag tot nu toe gebleken.

Tot donderdagavond waren er 'slechts' vijfduizend klachten binnengekomen. "De meest opvallende klacht betrof een ontplofte airco tijdens het examen vwo maatschappijleer'', aldus het LAKS. Op welke school dat gebeurde, is niet bekendgemaakt. Ook opvallend waren de klachten na het uitdelen van gratis pakjes drinken door een andere school. "Leerlingen durfden deze niet open te maken. Ze waren bang dat ze te veel lawaai zouden maken.''

Het aantal klachten dat het LAKS tot dusver heeft verzameld, is donderdag naar beneden bijgesteld. "Klachten die niet zijn geverifieerd, zijn uit de lijst verwijderd.'' Het totaal aantal klachten stond daardoor donderdagavond op 52.000.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.