Home

Achtergrond

Gevangene ontsnapt even in Roermond

Een 22-jarige man uit Bergeijk is maandagochtend korte tijd ontsnapt uit de gevangenis in Roermond.

Een politiepatrouille wist de man binnen een half uur op te sporen en terug te brengen, meldde de politie maandag. De man was vorige week vrijgelaten na een eerdere gevangenisstraf en kwam maandagochtend bij de bezoekersingang zijn spullen ophalen. Toen bleek dat de man nog een vonnis van 360 dagen open had staan arresteerde de politie hem opnieuw. Op hetzelfde moment ging de rolpoort op de binnenplaats van de gevangenis omhoog om een voertuig door te laten. De man rende via die geopende rolpoort weg.

De politie zocht naar hem met meerdere patrouilles en pakte hem na dertig minuten niet ver van de gevangenis op.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.