Home

Achtergrond

Financieel – economisch

Met het GIBO Kwartaalbericht Melkvee heeft u in één oogopslag zicht op de beschikbare geldstroom en de liquiditeitspositie van nu, vorig jaar en de prognose voor het aankomend jaar.

Logisch dat u bij GIBO Groep terecht kunt voor uw jaarrekening en boekhouding. Maar om ook in de toekomst een gezonde bedrijfsvoering te hebben, moet u actief inspelen op ontwikkelingen. Daarvoor moet u vooruit. Daarnaast is het ook goed naar uw collega’s te kijken. Hoe is uw resultaat ten opzichte van hen. GIBO Groep heeft tal van diensten die dit doen. Bijvoorbeeld het GIBO Kwartaalbericht Melkvee. Hiermee heeft u in één oogopslag zicht op het saldo van ‘ontvangsten-voerkosten’ en melkvee. U ziet de geldstroom die beschikbaar is en de liquiditeitspositie van nu, vorig jaar en de prognose voor het aankomend jaar.

Lees meer over het GIBO Kwartaalbericht »

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.