Home

Achtergrond 190 x bekeken

Duitse Meesterfloristen bezoeken Groencollege

Duitse Meesterfloristen hebben deze week een bezoek gebracht aan het Citaverde College in Heerlen.

De floristen hebben zich verenigd om zich te verdiepen in het gebruik van bloemen. In dat kader werden de theorie- en praktijklessen op het college bijgewoond en werkten ze samen met de leerlingen aan diverse opdrachten.

De groep Meesterf floristen was naar CITAVERDE College gekomen vanwege de goede naam van deze school op het gebied van opleidingen in bloem en design en interieur en vormgeving waarbij veel met natuurlijk materiaal wordt gewerkt. Voortkomend uit het bezoek zal bij een aantal toekomstige projecten samenwerking gezocht worden. Tevens is uitwisseling van leerlingen, bijvoorbeeld voor stages, denkbaar. Leerlingen die in de grensstreek verzekerd willen zijn van werk zullen hiervan later zeker de vruchten kunnen plukken.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.