Home

Achtergrond 163 x bekeken

Cohen laconiek onder kritiek

PvdA-lijsttrekker Job Cohen is niet onder de indruk van de kritiek op zijn optreden sinds Wouter Bos hem presenteerde als nieuwe lijsttrekker voor de PvdA.

Cohen wordt verweten dat hij te weinig verstand heeft van de economie, er werd gesproken van een slecht optreden begin deze week in NOVA en donderdag klonk het in PvdA-kringen uiterst gevoelige verwijt van 'draaikont' vanwege uitlatingen van Cohen inzake het dossier-Afghanistan.

Cohen laat het van zich afglijden. "Het hoort er allemaal bij'', zei hij zaterdagochtend na een 1-mei-speech in het Willem Dreeshuis in Amsterdam. "Van het verwijt van draaikonterij begrijp ik helemaal niets. De PvdA heeft altijd gezegd dat we voor politietraining zijn. Dat zeg ik nu ook en daar blijf ik bij. We nemen natuurlijk onze internationale verantwoordelijkheid op dat punt.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.