Home

Achtergrond 182 x bekeken 1 reactie

ZON onderzoekt of termijn fusietraject haalbaar is

ZON Fruit & Vegetables onderzoekt of de extra ledenvergadering het fusietraject raakt.

Vrijdag werd bekend dat een deel van de telers de bijzondere reserves wil aanspreken om bedrijven financieel te ondersteunen. Daartoe moet de Limburgse afzetorganisatie een nieuwe ledenvergadering beleggen. "We kijken nu op welke termijn we een nieuwe ledenvergadering kunnen beleggen. Daar zijn termijnen aan verbonden die statutair zijn vastgelegd", aldus een woordvoerder. Dat kan uitstel betekenen. "Veel hangt met elkaar samen." De vermogenspositie speelt een grote rol in het fusie-onderzoek.

ZON en Fruitmasters werken aan een bedrijfsplan dat eind juni aan telers moet worden voorgelegd. Ook hiervoor is een extra ledenvergadering nodig.

Eén reactie

 • no-profile-image

  jpk

  zon telers
  let op uw zaak
  eigen vermogen
  friutmasters is nihil

Of registreer je om te kunnen reageren.