Home

Achtergrond 266 x bekeken

Win een echtscheiding

Wie altijd al wilde scheiden maar opzag tegen de kosten, kan bij het maandblad Glossy een kans wagen om een gratis echtscheiding winnen.

Het blad heeft met het Amsterdamse advocatenkantoor Teurlings en Ellens deze actie opgezet. "Een echtscheiding is over het algemeen niet de vrolijkste gebeurtenis in het leven, toch worden er jaarlijks 60.000 echtscheidingen uitgesproken'', aldus Glossy en het advocatenkantoor in een persbericht. Het advocatenkantoor benaderde Glossy voor de ludieke actie. Het blad brengt deze maand ook een verhaal over echtscheidingen in Hollywood.

Mensen kunnen een echtscheiding (kosten gemiddeld 675 euro) winnen "door een verhaal te schrijven waarin ze aangeven waarom zij in aanmerking komen voor de gratis scheiding'', aldus Teurlings. De redactie van Glossy beslist wie de winnaars zijn. De nieuwe Glossy ligt vanaf dinsdag in de winkels.

"Het is niet zo dat Glossy mensen aanmoedigt te gaan scheiden, maar het magazine geeft vrouwen die al langer met het idee rondlopen om hun huwelijk te ontbinden nu de kans die stap te nemen'', aldus Glossy, dat een oplage heeft van 125.000 exemplaren.

Glossy is niet het enige tijdschrift dat momenteel opmerkelijke prijzen weggeeft. De Linda kondigde vorige week nog aan 25 keer een gigolobezoek van twee uur weg te geven aan vrouwen die een jaarabonnement nemen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.