Home

Achtergrond 209 x bekeken

Wedstrijden lelies beoordelen van start

In BolleNoord in het Noord-Hollandse 't Zand worden weer wedstrijden gehouden in het kader van de lelie beoordelingen.

De eerste wedstrijd vindt plaats op 28 april en vervolgens elke volgende week tot aan de finale op 26 mei. De leliebedrijven die meewerken aan de wedstrijd zijn Vletter & Den Haan, Royal van Zanten, de Jong Lelies, Mak Breeding, Liliande, World Breeding, Marklily, de Kwekersvereniging Het Vrije Westen en enkele broeiers.

Van degenen die de lelies beoordelen op bloem, blad, steel en knopproductie zullen de kampioenen van vorig jaar deelnemen om hun titels te verdedigen. Het behoeft geen betoog dat door de inzendende bedrijven de allerbeste kwaliteiten zullen worden ingebracht. De inzendingen van de beoordelingswedstrijden zijn na de keuringen in BolleNoord door elke belangstellende te bezichtigen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.