Home

Achtergrond 170 x bekeken

Volvo met 767.350 km op de teller

Een ouder Belgisch koppel rijdt dagelijks 200 kilometer op en neer tussen huis en werk met een twaalf jaar oude Volvo met 767.350 km op de teller.

Dat meldt de Vlaamse krant Het Belang van Limburg. Maire-Louise Fillee (67) en haar man Pierre Verdoodt (67) wonen in Heppen, iets ten noordwesten van Hasselt in Belgisch Limburg en werken al tien jaar achter de toog van het stationsbuffet in het Oost-Vlaamse Denderleeuw. Dat is goed voor dagelijks 200 kilometer met de auto. Eerder werkte het koppel twee jaar in dezelfde functie op een Brussels station.

Volgens het duo hebben ze nooit grote onkosten aan de auto gehad. ,,Oké, op 610.000 km hebben de koppeling eens moeten laten vervangen, maar dat is gewoon sleet, hé'', zeggen ze in de krant. Vrijdag gaat het koppel met pensioen. Hun Volvo blijven ze ook daarna gewoon gebruiken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.