Home

Achtergrond 211 x bekeken

Uitzending Gemist op Hyves

De publieke omroep stort zich op de populaire sociale netwerken in Nederland.

Vanaf dinsdag kunnen gebruikers van Hyves zich aanmelden voor de Uitzending Gemist-gadget. Daarmee is het digitaal archief van de publieke omroep ook via Hyves te gebruiken. Later dit jaar volgt een applicatie voor gebruikers van Facebook.

Het nieuwe snufje werd dinsdagmiddag tijdens een bijeenkomst over 'social tv' in Hilversum gepresenteerd. Het biedt gebruikers de mogelijkheid programma's van Nederland 1, 2 en 3 terug te kijken via Hyves en op te slaan, maar ook om te zien wat de favoriete tv-programma's van vrienden zijn en om vrienden te tippen over leuke uitzendingen. Met de gadget stellen gebruikers hun eigen programma-aanbod samen en op basis van wat zij kijken, krijgen Hyvers een persoonlijk kijkadvies met suggesties voor andere tv-programma's.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.