Home

Achtergrond 185 x bekeken

Transavia: dinsdagochtend weer vluchten

Transavia verwacht dat dinsdagochtend in elk geval een aantal vluchten kunnen vertrekken vanaf Schiphol, mits de weersomstandigheden en de "operationele mogelijkheden'' niet voor complicaties zorgen.

Het is nog onduidelijk of er ook 's middags gevlogen kan worden, meldde de luchtvaartmaatschappij.

Omdat moet worden gewacht tot het luchtruim wordt opgesteld, worden sommige vluchten geannuleerd. Andere vluchten vertrekken met vertraging. Pas in de loop van de ochtend wordt duidelijk of ook in de middag vluchten worden uitgevoerd.

Reizigers zonder een geldig ticket worden door de luchtvaartmaatschappij met klem geadviseerd niet naar Schiphol te komen, omdat er onvoldoende grondpersoneel beschikbaar is om iedereen te woord te staan. Ook het callcenter zou overbelast zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.