Home

Achtergrond

Teleurstellende dag voor strandtenthouders

Veel strandtenthouders hebben een trieste dag gehad door het tegenvallende lenteweer.

Er was een lekker zonnetje voorspeld, maar dat viel flink tegen. Dat zei een woordvoerder van de Nederlandse Vereniging Strandexploitanten Noordzee Strand (NVSN). De strandtenthouders waren helemaal klaar om zonaanbidders te ontvangen, maar die bleven voor een groot deel weg door het bewolkte weer. Op de wegen naar de kust waren er dan ook geen files.

Niet ontevreden waren de organisatoren van de ANWB Kampeerdagen in Ouderkerk aan den Amstel. Zaterdag en zondag hebben ongeveer 20.000 mensen dit evenement bezocht. Op het terrein was een grote tenten- en caravanshow en er konden kampeervakanties worden geboekt. Ook voor de kinderen was er van alles te doen. Dit weekeinde waren de slotdagen van de ANWB Kampeer 10-daagse. Die dagen zijn bedoeld om iedereen kennis te laten maken met het hedendaagse kamperen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.