Home

Achtergrond 173 x bekeken

Stegeman daagt OM wegens beschuldigingen

Onderzoeksjournalist Alberto Stegeman eist in een kort geding dat het Openbaar Ministerie per direct een bericht van zijn website haalt.

Daarin staat dat in een gewraakte uitzending een aantal zaken zijn verdraaid en gemanipuleerd. Stegeman noemt dat "klinkklare onzin'' en zegt dat simpel te kunnen aantonen met beelden. Dat heeft SBS6 vrijdag meegedeeld.

Tegen undercoverjournalist Stegeman is deze week een geldboete geëist van 1740 euro. Justitie beschuldigt hem van het vervalsen van een KLM-pas en het meermalen betreden van een verboden bedrijventerrein bij Schiphol en op Schiphol-Oost. Stegeman wilde met zijn actie aantonen dat het mis was met de beveiliging van de terreinen en kwam dichtbij het regeringsvliegtuig KBX.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.