Home

Achtergrond 283 x bekeken

Start aanplant 50.000 vaste planten op Floriadepark

De Floriade 2012 Venlo heeft een nieuwe aflevering van Floriade TV op de website gezet.

Dit keer was men aanwezig bij de start van de aanplant van 50.000 vaste planten op het Floriadepark. Deze planten zijn een donatie van de Stichting Vaste Planten Inzending Floriade 2012. In deze stichting zijn 20 kwekerijen vertegenwoordigd. Onder het toeziend oog van deze donateurs zijn op het themaveld 'Envoirment' de eerste vaste planten de Floriadegrond ingegaan.

Op het negen meter hoge amfitheater van het Floriadeterrein is onlangs ook een groot kunstobject geplaatst. Dit object zal tijdens de periode dat de wereldtuinbouw tentoonstelling wordt gehouden dienst doen als uitkijkpunt over het gehele park en Floriade TV was bij de plaatsing van dit object aanwezig.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.