Home

Achtergrond

"Sanering glas Midden-Delfland moet sneller"

Sanering van verspreid liggende kassen duurt voor telers in Midden-Delfland te lang.

Ze kunnen pas een plan voor de toekomst trekken als ze weten waar ze financieel aan toe zijn, ervaart LTO Vastgoed. Maatwerk is geboden, vindt zij.

Midden-Delfland kreeg eind maart de helft van een subsidiepot van 10 miljoen euro voor afbraak van verspreid liggende kassen toegewezen. Het vertrouwen in een nieuwe start of waardige beëindiging van het bedrijf is daardoor volgens LTO Vastgoed toegenomen.

Maar er moet wel wat gebeuren. ”Contacten met diverse klanten in het gebied maken zichtbaar dat de situatie voor iedere tuinder anders is. Maatwerk is nodig”, aldus Jaco Eeltink, registermakelaar en taxateur van LTO Vastgoed.

Of registreer je om te kunnen reageren.