Home

Achtergrond 173 x bekeken

Ruim 13.000 afmeldingen Telefoongids

Ruim 13.000 mensen hebben sinds zaterdagavond via internet aangegeven dat ze de papieren Telefoongids niet meer hoeven te ontvangen.

Dat heeft een woordvoerster van de gids vandaag gemeld.

Het consumentenprogramma Kassa besteedde zaterdag uitgebreid aandacht aan de huis-aan-huisverspreiding van het papieren boekwerk. PvdA-Kamerlid Martijn van Dam stelde dat de automatische verspreiding van de Telefoongids onder zeven miljoen huishoudens moet stoppen.

Het drukken van de zeven miljoen gidsen zorgt voor een half procent van alle papierconsumptie in Nederland. Uit een online onderzoek van Kassa bleek dat bijna 60 procent van de Nederlands de gids niet meer in de bus wil hebben.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.