Home

Achtergrond

Racecircuit biedt rijles minderjarigen aan

Het bedrijf Bleekemolens Race Planet gaat op het circuit van Zandvoort structureel rijlessen aanbieden aan minderjarigen.

Eigenaar en coureur Michael Bleekemolen heeft maandag een bericht daarover in het AD bevestigd. Bleekemolen heeft de afgelopen twee maanden drie pilots gedaan waar zowel de jonge rijders als het bedrijf zeer enthousiast over zijn. De initiatiefnemer heeft al meer dan duizend telefoontjes gehad van ouders die graag een keer met hun kroost van de mogelijk gebruik willen maken.

Omdat het circuit van Zandvoort eigen terrein is, gelden daar volgens Bleekemolen niet de gewone verkeerswetten en mogen minderjarigen onder begeleiding achter het stuur kruipen. "Het circuit is een uitgelezen locatie om minderjarigen enig inzicht te geven in wat rijden eigenlijk behelst'', stelt de coureur.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.