Home

Achtergrond

'Peer 'm er in' oranjeslogan Fruitmasters

De voetbalkoorts is nu officieel gestart in de groenten- en fruitsector.

Met nog enkele weken voor het trainingskamp van het Nederlands elftal voor het WK koos Fruitmasters ervoor de campagne groot in te zetten. De ruim 31.400 wandelaars van de Rode Kruis Bloesemtocht kregen oranje hoedjes met de slogan van Fruitmasters erop. "Vrijwel elke wandelaar zette het hoedje gelijk op. Daardoor kleurde de tocht mooi oranje", stelt de afzetorganisatie in een bericht.

Fruitmasters stelt de locatie beschikbaar voor de steeds groter groeiende wandeltocht. De afzetorganisatie deelde gratis Red Prince appels uit. Een promotieteam bracht Fruit Experience onder de aandacht dat groente en fruit promoot.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.