Home

Achtergrond 4 reacties

Old Amsterdam-kaas wint internationale prijs

De kaas Old Amsterdam heeft voor de tweede keer op rij de Superior Taste Award gewonnen.

De award is een internationale kwaliteitsprijs die wordt uitgegeven door het International Taste & Quality Institute (ITQI) en geldt als Michelinster voor de voedings- en drankenindustrie. De jury, bestaande uit chef-koks en sommeliers, maakte in Brussel bekend dat de Amsterdamse kaas voldoet aan de hoge kwaliteits- en smaakeisen die worden gesteld.

Old Amsterdam behaalde drie sterren, de maximale score en mag daarom de gerenommeerde Superior Taste Award in ontvangst nemen. Ook in 2009 mocht het kaasmerk drie sterren in ontvangst nemen en werd het beoordeeld met 'uitstekend'. Cor Lustig, directeur Westland kazen, producent van Old Amsterdam: "Het is goed om te zien dat professionele smaakexperts de unieke smaak van Old Amsterdam net zo weten te waarderen als onze klanten. Dit jaar hebben we zelfs op alle beoordelingspunten beter gescoord dan in 2009."

Laatste reacties

 • no-profile-image

  geen boer

  feli Westland en ook een beetje DOC. Trouwens ook een supermooi reclamefilmpje met die beelden van oud Amsterdam. Enne, familie Otten, eenieder mag z'n ideeën hebben, maar hier wordt toch wel érg zelfgenoegzaam gedaan. Een makkelijke oplossing is er gewoon niet, en zeker niet middels jullie naïeve gedoe met vrijwilligheid in EU verband. Ook niet wanneer je tot vervelens toe de fora blijft spammen.

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Waar wordt die kaas eigenlijk gemaakt, bij friesland campina zeker?

 • no-profile-image

  Gerard

  DOC... vermarkt via Westland

 • no-profile-image

  Arend Otten

  Een internationale eerste prijs is een geweldig resultaat voor Doc en Westland.
  Nu nog een goede prijs voor de leden melk veehouders Gerard Nh.Je weet hoe dat mogelijk is. Anders weet je me wel te vinden.(53 cent per kg)

Of registreer je om te kunnen reageren.