Home

Achtergrond

Nog handvol Nederlanders vast na vliegverbod

Nog maar een heel klein aantal Nederlanders zit vast in het buitenland als gevolg van het vliegverbod door de aswolk uit IJsland.

Dat blijkt uit een rondgang van het ANP langs de grootste touroperators en alarmcentrales. Reisorganisaties TUI, OAD en Sunweb lieten weten dat dit weekeinde de laatste vluchten met gestrande landgenoten naar Nederland zijn teruggekeerd. OAD stelde dat er nog "een handjevol mensen'' vastzit in Thailand, Maleisië, Indonesië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Het is de bedoeling dat deze mensen op zeer korte termijn terug naar Nederland kunnen.

Ook bij alarmcentrales Eurocross, ANWB en Mondial Assistance zijn de afgelopen dagen geen meldingen meer binnengekomen van gestrande reizigers die hulp nodig hebben.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.