Home

Achtergrond 245 x bekeken

Lemnis Lighting schakelt over op in-huis productie

Lemnis Lighting richt een dochteronderneming op voor het in-huis produceren en verder ontwikkelen van een brede lijn led-lampen.

Het bedrijf wil hierdoor de productie vergroten en aan innovatieve slagkracht winnen.

De nieuwe dochter gaat Lemnis Technical Services heten en is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Bestuursvoorzitter Remko Gaastra denkt dat de positie in de markt wordt versterkt nu Lemnis Lighting voor de productie niet meer volledig van externe partijen afhankelijk is. Dat productie en onderzoek bij elkaar komen bevordert bovendien innovatie, aldus Gaastra. Lemnis Lighting produceert lampen voor straat, huis en kasverlichting en is actief in Europa, de Verenigde Staten, Azië en Afrika.

Of registreer je om te kunnen reageren.