Home

Achtergrond 944 x bekeken

Kverneland Access met snelwissel

Kverneland brengt een nieuwe compacte zaaibedcultivator op de markt. De machine is ontworpen voor gebruik in combinatie met de zwaarste zaaimachines.

Een belangrijk kenmerk van de zaaibedbereider is volgens Kverneland de snel, gemakkelijk en veilig te wisselen tanden en beitelpunten. Elke tandenrij is bevestigd met twee bouten. De complete rij kan worden afgenomen door het losdraaien van beide bouten.
De werkdiepte kan worden ingesteld door middel van de nalooprol, of via een parallellogram systeem die wordt gebruikt in combinatie met de opgebouwde I-drill PRO-zaaimachine. Hierbij is de kouterbalk van de zaaimachine direct op aangekoppelde rotorkopeg bevestigd. Met een rubberen Flexline-rol weegt de drie meter uitvoering van deze machine ongeveer 1200 kilogram.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.