Home

Achtergrond 602 x bekeken 13 reacties

'Industriële kip leidt tot homoseksualiteit en kaalheid'

Niet alleen Europese aardappelen, maar ook het eten van kip uit de intensieve veehouderij bevordert kaalheid en homoseksualiteit.

Dat heeft de Boliviaanse president Evo Morales verklaard in een toelichting op eerdere uitspraken. Morales ging tegenover de lokale krant El Tiempo in op de duivelse werking van "industriële kip". Volgens Morales worden bij de productie van kippenvlees vrouwelijke hormonen ingebracht. Jonge meisjes zouden daardoor ook voortijdig borsten krijgen.

Volgens Morales komt kaalheid onder indianen niet voor omdat ze nog natuurlijke producten eten. Morales deed eerder soortgelijke uitspraken tijdens een alternatieve top over klimaatverandering in eigen land, bezocht door 15.000 mensen uit 130 landen.

Morales' mening wijkt vaker af van de norm. Enkele weken geleden verklaarde hij dat nieuw historisch bewijs op handen is dat Bolivianen ooit het expanderende Romeinse Rijk wisten tegen te houden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  exact

  In de lijn van Morales redenering zou je ook kunnen zeggen dat het leidt tot een hogere levensverwachting. In zijn land is die lager dan bij ons. Bovendien zou het ook nog eens de explosieve groei van de wereldbevolking indammen. Homohuwelijken produceren in de regel minder kinderen. De groeten.

 • no-profile-image

  Karin

  Mijn ervaring met kale mannen is juist dat ze bijzonder viriel zijn.
  En homoseksueel zijn ze zéker niet!

 • no-profile-image

  Realist

  Kaalheid is erfelijk ! Het is 1 april geweest, homoseksualiteit komt men nu vooruit, vroeger werd het meestal verzwegen! Ik vind deze publicatie niet kunnen!!!!! Het is onzin en storend!

 • no-profile-image

  piet

  Dit is waarschijnlijk matcho gedrag van Morales . In zijn cultuur zijn de mannen de baas en mag de maatschappij niet vervrouwelijken . Hij is veel te bang dat uiteindelijk de vrouwen de baas worden . En zoekt naar oorzaken die buiten zijn schuld liggen en meteen kan hij de import van pluimveevlees proberen tegen te houden . Kaalheid komt dan volgens hem bij indianen niet voor . Maar bij enkele indianen stammen heeft men mannen die vrouwen rollen aannemen en ook met een man samen leven . Bij enkele stammen is het zo dat de vrouwen de baas zijn in de stam en hun gezin en hier zijn ook vrouwen die mannen rollen aannemen en met een vrouw samen leven . Deze mensen eten geen industriele kip . Maar hebben volgens ons norm besef ook een afwijkend levens patroon .Zij doen dit waarschijnlijk al sinds mensen heugenis en ervaren dat als normaal . En kan bij hun nodig zijn dat elk gezinshoofd een verzorger heeft die zijn of haar voedsel berijd zodat zij dat niet zelf hoeven . Dus bij te kort aan meisjes worden jongens als meisje opgevoed of omgekeert .Maar homoseksualiteit zal ook wel bij hen voorkomen . Alleen zij kunnen dit verstoppen door als ander geslacht door leven te gaan . eigenlijk lopen deze mensen voor op ons , zij leven zoals ze zelf willen en niemand bij hen doet daar moeilijk over .

 • no-profile-image

  Sybren

  Was Geert Wilders ook aanwezig bij de "top van Morales"? Beide zijn anti-intensief hetzij op verschillende argumenten, maar ze zijn allebeide wel zo gek als een deur.

 • no-profile-image

  A.W. Odinga

  Waar haar zit zitten geen hersens, een homosexueel zou deze onzin nooi verkopen, tenzij er natuurlijk ondershuids iets aan het broeien is. Misschien een paar maanden therapie in een Rooms Katholiek klooster. Kan hij daar biefstuk promoten i.p.v. kip.

 • no-profile-image

  pluisje zonder gif

  hou eens op met het produceren van fabrieksvlees en gewoon zoals jaren geleden werd gedaan,zonder al dat kunst en vliegwerk om zo snel mogelijk heel veel te produceren.zonder hormonen en al van dat rare rommel.we zijn er zat van steeds maar weer,dat is gevaarlijk om te eten daar krijg je kanker van,hier zou je dan weer kaal van worden.gekke koeienziekte,vogelpest,salmonella,varkenspest,zware metalen,incekticideen pesticide misschien is er nog wel meer.
  ik wil gewoon kunnen eten zonder steeds te moeten kijken kan dit wel of is het gevaarlijk.

 • no-profile-image

  Margje

  Het moraal van Morales is wel heel diep gezonken wat een klink klare onzin meer woorden wil ik er niet vuil aan maken want dat is toch maar boter aan de galg gesmeerd

 • no-profile-image

  .

  Pluisje, fabrieksvlees bestaat niet. Vlees komt van dieren, die goed verzorgd worden voortgebracht. Dat we daar alles aan doen in een optimale kosten-opbrengsten verhouding kun je ons niet verwijten. Je laat je te veel leiden door mediahypes. Exact had een punt: de levensverwachting bij ons is erg hoog geworden. Dat heeft alles met onze voeding te maken. Als we alle verhalen moesten geloven konden we niets veilig eten, de waarheid is toch echt anders. We mogen best kritisch blijven op productie, maar die kan alleen anders als de consument bereid is meer te betalen, een heikel punt in onze verwende samenleving. Je legt de Zwarte Piet - zo die er al is - op de verkeerde plek.

 • no-profile-image

  klets

  ha! nu weet ik waar ik hetvan heb !!! doei!!!

 • no-profile-image

  freek essink

  Morales is leider van zo'n beetje het grootste drugsland ter wereld, waar vele sloppenwijken zijn en waar de mensen door onderdrukking worden onderworpen aan het regime. En wat doet deze "moraalridder"; juist ja kijken naar de borsten van jonge meisjes. JP 10 pnt, wat dat betreft.

 • no-profile-image

  A.W.Odinga

  Nog even wat vergeten. Een haan met een handtasje is een kippe poot

 • no-profile-image

  Piet Slingerland

  Is moralis een afleiding van Moraal ??? Wie weet ? Toch heb ik een dokter horen vertellen in de 70 tiger jaren dat de nederlanders lange benen hebben gekregen door de mesthaantje's!!!... Ach ja, misschien is het seksuele gedrag daardoor ook in de war geraakt ???

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.