Home

Achtergrond 220 x bekeken

Hond bijt baby dood in Duitsland

In de Duitse stad Cottbus heeft een hond een baby doodgebeten.

De husky gooide de kinderwagen met daarin het acht weken oude meisje omver en stortte zich op het kind, aldus een zegsman van de politie vandaag. Het meisje stierf korte tijd later aan haar verwondingen in het ziekenhuis.

De ouders verkeren in een shocktoestand. Het gezin vierde gisteravond, toen het incident gebeurde, een familiefeestje in de tuin. Toen ze rond 22.00 uur even het huis binnengingen, bleef de kinderwagen buiten staan. Daarop stortte de vrijlopende hond zich op de zuigeling. De hond is naar het asiel overgebracht. Het gezin heeft meer kinderen en niets uit het verleden wees erop dat het dier gevaarlijk was.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.