Home

Achtergrond

Gestrande passagiers bijna allemaal thuis

Vliegtuigmaatschappij Transavia vliegt vanaf donderdagavond weer op een normaal schema.

Dat meldde een woordvoerster donderdag. "Het grootste gedeelte van de passagiers is thuis. Er zitten nog een aantal mensen in het buitenland, maar die kunnen met de reguliere vluchten mee'', aldus de zegsvrouw.

Om gestrande reizigers thuis te brengen, zette Transavia circa vijftig extra vluchten en 85 bussen in. "We hebben ook ruim vijfduizend sms'jes en 80.0000 e-mails verzonden om klanten te helpen'', aldus de woordvoerster.

Ook bij Martinair doen ze er alles aan om alle gestrande passagiers weer op hun plaats van bestemming te krijgen. De maatschappij vliegt donderdag extra op Orlando om passagiers op te halen. Ook de afgelopen dagen heeft Martinair er "alles aan gedaan'' om de problemen op te lossen. Volgens haar is nu alles "redelijk op orde''.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.