Dutch Flower Group breidt uit naar Duitsland - Boerderij.nl
Home

Achtergrond

Dutch Flower Group breidt uit naar Duitsland

De Dutch Flower Group (DFG), internationaal de grootste importeur en exporteur van bloemen en planten, begint samen met Ruud Knorr per 1 april een Duits bedrijf onder de naam Blumen & Pflanzen Direkt.

Het bedrijf levert conceptmatig bloemen en planten aan de Duitse retailketens. Met de oprichting DFG haar marktpositie en groei binnen Duitsland verder versterken en uitbreiden. Het bedrijf moet ook helpen bij de inkoop van Duitse bloemen en planten die het in Aalsmeer gevestigde DFG elders kan afzetten.

Ruud Knorr wordt algemeen directeur. Knorr heeft gedurende meer dan tien jaar ervaring met het leveren van bloemen en planten op de Duitse markt en werkte voorheen voor Landgard/Bundelservice. DFG is een wereldwijde groep van bedrijven die marktleider is in de import en export van snijbloemen en planten.

De gezamenlijke bedrijven, met in totaal 1.400 medewerkers, zetten vorig jaar circa 750 miljoen euro om.

Of registreer je om te kunnen reageren.