Home

Achtergrond 196 x bekeken

Cohen: deze lijst is Nederland

De zeventig kandidaten op de verkiezingslijst van de PvdA zijn een goede afspiegeling van ons land.

"Deze lijst is Nederland'', zei beoogd lijsttrekker Job Cohen dinsdag in Den Haag bij de presentatie van de conceptlijst. Volgens Cohen zijn al deze achtergronden en ervaringen van de kandidaten hard nodig in deze tijden.

De oud-burgemeester van Amsterdam vindt het jammer dat Eberhard van der Laan zich als kandidaat heeft teruggetrokken, omdat hij burgemeester van Amsterdam wil worden. "Maar ik begrijp zijn overweging. Hij vond het handhaven van zijn kandidatuur niet zuiver'', aldus Cohen.

Over de hoogste nieuwkomer Ahmed Marcouch zei Cohen dat hij "alle kansen benut die ons land te bieden heeft. Hij benoemde niet alleen problemen in Amsterdam-Slotervaart, hij pakte ze ook aan.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.