Home

Achtergrond 155 x bekeken

Circa 200 mensen in Rio onder modder bedolven

Zeker tweehonderd mensen zijn onder de modder bedolven na de overstromingen en aardverschuivingen van de afgelopen dagen in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro en omgeving.

De autoriteiten hebben weinig hoop dat onder de modder nog overlevenden worden gevonden.

Dat heeft Pedro Machado, een hoge functionaris bij de Braziliaanse dienst burgerbescherming dinsdag gezegd, aldus de Braziliaanse nieuwssite G1. Rio de Janeiro en omgeving kregen begin deze week te maken met de zwaarste regenval in bijna vijftig jaar tijd. Daardoor ontstonden bijna tweehonderd modderstromen en aardverschuivingen. De meeste doden vielen in krottenwijken op de heuvels rond de voormalige Braziliaanse hoofdstad.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.