Home

Achtergrond 1 reactie

Boeren claimen rente voor ganzenopvang

Boeren gaan rente eisen voor de late betaling van de vergoeding voor ganzenbeheer.

Boerennatuur heeft een voorbeeldbrief opgesteld om rente te claimen bij Dienst Regelingen.

Die zou de vergoeding voor 26 november 2009 betalen. Door wijziging in de regeling werd betaling uitgesteld naar begin 2010. Een aantal boeren heeft nog steeds niet ontvangen. "De laatste beschikkingen zijn de eerste week van april verstuurd. De premie wordt dan binnen twee tot drie weken overgemaakt", aldus DR.

"Het claimen van rente behoort tot de wettelijke mogelijkheden. Dat is net als bij de Belastingdienst", aldus DR die nog niet wil zeggen of de rente ook betaald wordt. 1.400 boeren doen mee aan de regeling voor ganzenbeheer.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    spreek

    Nen boer en un zog hebben nooit genog.

Of registreer je om te kunnen reageren.