Home

Achtergrond 298 x bekeken 1 reactie

Boerderij Business Top100 2010

Nederlandse agribusinessbedrijven kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de tweede editie van de Boerderij Business Top 100.

De Boerderij Business Top 100 is een ranglijst van de meest toonaangevende agribusinessbedrijven actief in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, rundveehouderij en/of varkenshouderij in Nederland.

Boerderij selecteert de komende maanden 200 genomineerde bedrijven. Dit doet de redactie met eigen kennis en informatie vanuit de sector. Daarnaast gebruikt de redactie de informatie die bedrijven zelf aanleverden door zich aan te melden via www.boerderij.nl. De genomineerde bedrijven dingen mee naar de titel ‘meest toonaangevend agribusinessbedrijf in Nederland’. Alle 200 genomineerde bedrijven presenteert Boerderij in het nominatienummer begin augustus.

Alle genomineerde bedrijven van de afgelopen editie dingen opnieuw mee naar een nominatie. Toch vragen wij ook deze bedrijven het aanmeldingsformulier in te vullen, zodat de redactie over de meest recente gegevens beschikt.

Toonaangevend is voor Boerderij niet per definitie groot. We vragen daarom ook de kleinere bedrijven om zich aan te melden.

Aanmelden kan heel gemakkelijk door de vragenlijst op deze website in te vullen.

Direct naar het aanmeldformulier »

Foto

Karin Oonk-Nooren

Eén reactie

  • no-profile-image

    jan

    Ik weet niet hoe het u vergaat maar ik word zo zuutjes an een beetje moe van al die verkiezingen.
    Zitten de BOERDERIJ lezers daar nu op te wachten???

Of registreer je om te kunnen reageren.