Home

Achtergrond 170 x bekeken

Bijval voor SGP op internet

De SGP kan op internet op steun rekenen voor het vrouwenstandpunt.

Tot vanochtend zijn ruim 15.000 handtekeningen ingezameld van mensen die zich solidair verklaren met de partij die onlangs van de Hoge Raad kreeg te horen dat het vrouwen niet langer mag uitsluiten van de kandidatenlijsten bij verkiezingen.

Op een website die woensdag is gelanceerd, en waar het Nederlands Dagblad vandaag over berichtte, kunnen mensen aangeven dat ze het vonnis te ver vinden gaan. De teller stond daar zaterdag op 15.379 handtekeningen. 8 mei worden alle handtekeningen aangeboden aan Kees van der Staaij, lijsttrekker van de SGP.

Vrouwen mogen zich nu wel aansluiten bij de SGP, maar ze mogen zich niet verkiesbaar stellen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.